Oldalak

2007. november 26., hétfő

Kiruccanás Balatonalmádiban

Szokásomhoz híven ismét kalandot kerestem. Stoppal Pestre, aztán szombaton elmentünk néhány barátommal sikerszemináriumra Balatonalmádiba.


Sok kiváló előadáson vettünk részt, olyan dolgokat mondtak el amire most van a leginkább szükségem az üzletben. Nevezhetném ezt a kis kiruccanást "munka helyi továbbképzésnek" is, de annál sokkal több. Szombaton este sörözés közben megismerkedhettem közelebbről is néhány fantasztikus emberrel: Norbi, Paul (a Neways európai igazgatója), Tsuki.


Paul elmondta mit kinál tulajdonképpen ez a cég nekünk - szó szerint idézem: "Europe is open for you, guys! Once the Hungarian operation is up and running we would open the neighbouring countries - Romania, Czech, Slovakia, Poland, Bulgaria, Slovenia - and the rest of European countries. You can have business in all these countries as big as you can dream of!" (magyarul: "Európa nyitott a számotokra srácok! Amint a magyar "operáció" már működik, akkor sorra nyitjuk a többi szomszédos országot is - Románia, Csehország, Szlovákia, Lengyelország, Bulgária, Szlovénia - és a többi európai országot is. Ezekben az országokban akkora részetek lehet a vállalkozásban, amekkorát csak el tudtok képzelni magatoknak!"). Egyszerűen szó nélkül maradtunk, csak egymásra néztünk, akiknek ezt mondta, egyszerűen másodpercekre volt szükség, hogy a szavak eljussanak a tudatunkhoz és megértsük azt, amit Paul pár másodperccel előtte mondott: "...Európa szerte akkora részetek lehet a vállalkozásban, amekkorát csak el tudtok képzelni magatoknak!"

Egy ideig csak néztünk ki a fejünkből. Még egy ideig eltartott a bemelegítés ugyanis következett az est fény pontja. Hagyomány szerint minden képzés szombat estéjén buli van karaoke show-al egybekötve.

Volt köztünk 70 évesig minden, sőt még németek is. A legjobban az tetszett, hogy nem volt cigi füst és részeg kötekedő. A remek társaság kiválóan szórakozott, mindenki nagyon fel volt szabadulva mindaddig, míg le nem fújta a szálloda vezetősége.
Hála a kiváló termékeknek reggel nem is éreztük a fáradtságot. A házigazda és a stáb adták a hangulatot, az előadók pedig biztosítottak, hogy jó időben jó helyen vagyunk.

Üdv Laci
bojtelaszlo@fiatalongazdagon.com

Képzeld el, vonattal tartom edzésben magam. Nem hiszed? Kattints ide, ha látni akarod:
http://fiatalongazdagon.com/vonat

Nincsenek megjegyzések: