Oldalak

2008. március 6., csütörtök

Természetes gyógymód

Három módszer meggyógyulni orvosi beavatkozás nélkül!
Amint megígértem itt a folytatás: :)

Aki nem olvasta az előző bejegyzésem (feb. 29) annak ajánlom, előbb azt olvassa el, mert összefüggő. Megismétlem, többségében nem a saját gondolataim, előadáson hallottam, és kiegészítettem a jegyzetemet.

Az Doki első és legérdekesebb válasza: "életcél és életkor megválasztása".

Képzeld el, hogy épp autót vezetsz éjszaka egy sík, puszta terepen, úgy hogy nem kapcsolsz lámpát, és nem tudod egyáltalán, hová és miért indultál el, hová és mikor érkezel, igazából csak sodródsz. Sajnos ehhez hasonlóan él a legtöbb ember, és észre sem veszi ezt. Aztán képzeld el ugyanezt az esti vezetési körülményt, úgy hogy lámpák felkapcsolva, pontosan tudod, mikor és hová kell megérkezz. Az élet olyan, mint egy esti utazás. Csak 100 métert látsz előre a lámpák fényében, viszont vezetés közben végig előtted lebeg az út végén rád váró cél (család, szállás vagy éppen megálló).

Ha pontosan leírt és időponthoz kötött célja van az embernek, akkor ez automatikusan bekapcsol egy "sikermechanizmust", ami segít oda elérni. Ez a sikermechanizmus megfigyelhető az állatoknál is. Míg az állatoknak automata, addig az embereknél ezt be kell programozni. A programozást a célok megválasztása, a személyiségfejlesztő irodalom olvasása, a pozitív környezet és az önszuggesztió segíti. Az is megfigyelhető, hogy azon egyéneknek akik társadalmunkban egyáltalán nem törődnek a problémákkal, akik társ és gyermek nélkül, teljesen felelőtlenül élnek, sokkal rövidebb az életük. Ha nincs életcél, akkor nem tud működni a sikermechanizmus.

Azért magasabb a nők átlag életkora, mert fiatal koruk óta, vagyis az első gyereküktől kezdve a nőnek gondoskodnia kell valakikről. Ezt annyira megszokja, hogy már miután kiröpülnek a gyerekek a családi fészekből, az anya még mindig gondoskodik róluk, a meny vagy vej nagy örömére. :) Míg a férfiak, ha nyugdíjba mennek, már nem kell megkeresni a mindennapi betevőt, mert azt hozza még a postás, és így nem érzik már magukat annyira fontosnak, céltalanná válik az életük, így könnyebben találja őket a betegség, és nehezebben gyógyulnak.

Ha nem ott él az egyén ahol szeretett volna, ha nem azzal foglalkozik, amivel legszívesebben és legeredményesebben töltené idejét, és legfőképpen nem azzal él, aki kiegészíti és támogatja élete folyamán, valószínűleg a kudarcmechanizmusa működik. Ebben az esetben elég könnyen elkap egy betegséget, vagy csak egyszerűen sosem érzi igazán jól magát, és nem boldog. Ha ilyenkor elmegy az orvoshoz, írnak egy receptet kiváló "gyógyszerekkel", és máris ott vagyunk ahonnan elindultunk.

A betegségek másik orvoslási módja, és a doki is ezt alkalmazza elmondása szerint már 15 éve, az "alternatív terápiák". Ma már bizonyított, hogy „a betegségek 90%-ka a gondolkodásból indul és csak 10% külső hatás”. Ezek után javasolt út, hogy már a gyermekekbe bele kell nevelni az "öngyógyító" gondolkodást. Felnőtt korban is próbálkoznak egy-egy nyitott páciensnél, hogy először a gondolkodását gyógyítják, párhuzamosan pedig tanácsolják az egyre népszerűbb Wellness termékek használatát, amit a Világ Rák Nélkül Szervezete (World Without Cancer) is javasol elsőként. Ezeket használom én is, és nagyon meg vagyok elégedve.

Ha a pozitív gondolkodást sikerült kialakítani a páciensnél, és a betegség nem előrehaladott,
ajánlott megszüntetni más káros külső hatást, megfelelő táplálékot kell bevinni a szervezetbe,
és a védőmechanizmusunk meggyógyítja a szervezetet. A jó hír pedig az, hogy ez az ajtó mindenki számára nyitva áll!

Hogy mik is valójában a káros külső hatások, hogyan lehet elkerülni őket és melyik a harmadik kezelési mód, azt is elárulom legközelebb. :)

Üdv Laci
bojtelaszlo@fiatalongazdagon.com

Nincsenek megjegyzések: